Overvaller met mes bedreigt caissière

  • Zwolle

Het komt wel vaker voor dat een overvaller eerst net doet alsof hij een gewone klant is van de winkel die hij dupeert, maar bij een Aldi-filiaal in Zwolle nam zo’n dader zijn rol wel héél serieus. Hij kwam niet met een symbolisch flesje water bij de kassa aan, maar leek daadwerkelijk een boodschappenlijstje af te werken.

Nadat de man onder meer schuursponsjes, toiletpapier en kreukelfriet op de band had gelegd bij de kassa, trok hij helaas alsnog een mes. De geschrokken caissière kreeg de kassalade niet open, waarop haar leidinggevende haar te hulp schoot. De overvaller griste wat papiergeld uit de kassa en vertrok.

242194 Bb Zwolle
Wie herkent de overvaller?

Tippen kan anoniem

Kijkt u goed naar de afbeeldingen en meld het alstublieft als u meer denkt te weten over de dader. Hij sloeg op zaterdag 27 januari 2024 toe in de Zwolse supermarkt aan de Bisschop Willebrandlaan.

Let u op de huidskleur en het postuur van de jonge man en op zijn gezichtsbeharing en zijn kleding. Een tip over deze overvaller doorgeven kan als dat voor u beter voelt ook anoniem.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Deel uw informatie

Bisschop Willebrandlaan in Zwolle

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.