Er is een flitsfoto van een man die in haar gestolen Renault Kangoo rijdt.

update

Tien mensen reageerden op de flitsfoto. Hierbij werden ook namen genoemd. Informatie is nog steeds welkom.

Op zondag 11 oktober 2015 werd er ingebroken bij een vrouw (69) aan de Balterstraat in Steenwijk. Haar man was net overleden en ze ging eindelijk weer zonder hem een dag op pad naar een beurs waar ze altijd samen kwamen. Daar was ook een herdenking voor haar man. De volgende ochtend komt de weduwe erachter dat er is ingebroken. Ze is sieraden kwijt, geld, haar TV en haar auto.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zondag 11 oktober 2015 getuige geweest van de inbraak bij een vrouw (69) aan de Balterstraat in Steenwijk?

Flitsfoto

Op donderdag 22 oktober, tien dagen na de inbraak, wordt de grijze Renault Kangoo van de vrouw, met het originele kenteken geflitst in Kleve, net over de grens in Duitsland. De man achter het stuur hoeft de inbreker niet te zijn, maar rijdt wel in de auto van de vrouw.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de man op de flitsfoto?

Renault Kangoo

Daarna is de auto nog meerdere malen geregistreerd in de regio Gelderland en Utrecht. De grijze Kangoo rijdt dus mogelijk ook nu nog rond met het kenteken 36-PF-FP.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de grijze Renault Kangoo met kenteken 36-PF-FP ergens na zondag 11 oktober gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie de Renault Kangoo heeft of weet waar hij nu is?