Onbekende dode man gevonden bij Palingpad

  • Haarlem
  • Update 

Hij is waarschijnlijk het slachtoffer van een misdrijf

In het Haarlemse natuurgebied Poelbroek is op dinsdag 4 juli een onbekende dode man aangetroffen. Zijn lichaam lag tussen de struiken langs het Palingpad. De man is waarschijnlijk door een misdrijf om het leven gekomen.

117358_haarlem_lucht5.jpg
Langere tijd

Het lichaam van de man moet daar al langere tijd hebben gelegen. We kunnen u daarom geen foto tonen van het gezicht van het slachtoffer. Over zijn etniciteit of leeftijd is niets met zekerheid te zeggen. Vast staat alleen dat het slachtoffer ongeveer 1.75 meter lang is, kort haar heeft en dat zijn tanden iets uit elkaar staan.

  • Wie heeft een idee hoe het lichaam van het slachtoffer in de bosjes langs het Palingpad terecht is gekomen? Is u daar in de omgeving iets opgevallen in de dagen en weken voor 4 juli 2017?
117358_haarlem_2luik_schoen.jpg
Kleding

Toen hij werd gevonden, had de man de Adidas-gympen aan die u hiernaast op de foto ziet.

117358_hrlm_upd-kleding.jpg

Verder had hij een korte spijkerbroek aan van het merk Blue Ridge, in wijdtemaat 30, en een onderbroek van het merk Fundamentals; beide zijn huismerken van de kledingketen WE Fashion. Ook lag er een wit t-shirt bij het lichaam.

  • Heeft u een idee wie de man kan zijn? Mist u bijvoorbeeld al enige tijd iemand in uw omgeving die u kunt linken aan de kleding of het polsbandje?
117358_haarlem_broek2.jpg
Polsbandje

In de broekzak van het slachtoffer is een polsbandje gevonden zoals baby’s dat vaak omkrijgen in het ziekenhuis. De tekst op dat bandje lijkt Spaans; kijkt u s.v.p. naar de foto hiernaast of het u iets zegt.

117358_haarlem_2luiksierdoosje.jpg

Vlakbij het lichaam lag ook een sieradendoosje, maar het is niet zeker of dat van het slachtoffer is geweest. Het is mogelijk dat dat doosje geen verband heeft met de onbekende man, maar meldt u het sowieso als u het herkent.

  • Herkent u het polsbandje en/of weet u de achtergrond ervan? Of herkent u wellicht het sieradendoosje?
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Palingpad

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.