Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Laatste kans om te stemmen!

Opsporing Verzocht Preloader

Opsporing Verzocht is genomineerd voor ‘Website van het Jaar 2020’! En daar zijn we blij mee, want ook met onze site proberen we Nederland iets veiliger te maken. De stemperiode loopt nog t/m aanstaande vrijdag, 17.00 uur. Helpt u ons deze titel binnen te winnen?

Uw tips zijn een onmisbare schakel in opsporingsonderzoeken. Want mede dankzij uw waardevolle informatie, worden bij zo’n 40 procent van onze zaken mensen aangehouden. Onze website is daarbij van groot belang. Hier kunt u bijvoorbeeld even rustig de bewakingsbeelden bekijken, een tip insturen of uw beelden uploaden naar de politie. Wij hopen met de titel 'Website van het Jaar' nog meer mensen te bereiken die kunnen helpen bij het oplossen van misdrijven. 

BRENG UW STEM UIT

Dé jaarlijkse publieksprijs

De Website van het Jaar verkiezing is dé jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites in Nederland. De winnaar wordt bepaald op basis van publieksstemmen. Opsporing Verzocht is genomineerd in de categorie Media, TV en film. In totaal zijn er 39 verschillende categorieën. 

Kijk ook eens naar