Luister nu de laatste aflevering van ‘De Moord op de Indiaan’

Opsporing Verzocht Preloader

Sinds vandaag is de laatste aflevering van de coldcase-podcast ‘De Moord op de Indiaan’ te beluisteren via onze site of uw favoriete podcastdienst. Doordat de vorige vijf afleveringen enorm veel nieuwe informatie opleverden over de dood van Leidenaar Hans Schonewille in 1999, is het moordonderzoek weer in volle gang.

In deze laatste aflevering staan de podcastmakers stil bij de laatste stand van zaken in het onderzoek. Komende tijd wordt er onder andere nieuw onderzoek gedaan aan een aantal oude forensische sporen. Zo is er in de deze aflevering meer te horen over het werk van een schotrest-expert.

Nieuwe technieken

Ook zullen tientallen andere oude sporen opnieuw worden ingediend bij het NFI. Hopelijk geven deze nieuwe onderzoekskansen duidelijkheid over door wie Hans in 1999 om het leven is gebracht.

Aflevering 6: Nooit te laat

Speciaal nummer voor anoniem tippen

De politie heeft een speciaal telefoonnummer geopend waarbij getuigen zich anoniem kunnen melden, maar toch aanspraak kunnen maken op de beloning van 30.000 euro. De informatie van getuigen kan voor de rechter als bewijs dienen, zonder dat de dader er ooit achter komt dat u heeft gesproken.

Geef uw informatie door 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Beschikt u over informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek en deelt u dit liever anoniem? Neem dan alstublieft contact op met 06 26 10 89 80.

Kijk ook eens naar