Opsporing Verzocht uitgeroepen tot beste mediawebsite van 2021!

Opsporing Verzocht Preloader

Opsporing Verzocht is voor de tweede keer in de prijzen gevallen bij de Website van het Jaar-verkiezing. In de categorie Media, TV en Film is Opsporing Verzocht uitgeroepen tot de beste website van 2021. En daar zijn we ontzettend blij mee; bedankt voor al jullie stemmen!

Jaarlijkse publieksprijs

De Website van het Jaar-verkiezing is de jaarlijkse publieksprijs voor de beste en populairste websites van Nederland. De winnaar wordt bepaald op basis van publieksstemmen. We zijn ontzettend trots en dankbaar voor al jullie stemmen, want met het winnen van deze prijs hoopten wij nog meer mensen te bereiken die kunnen helpen bij het oplossen van misdrijven.

Onmisbare schakel

Jullie tips zijn namelijk een onmisbare schakel in opsporingsonderzoeken. Mede dankzij jullie waardevolle informatie, werden het afgelopen jaar in bijna 49 procent van de zaken in onze uitzending mensen aangehouden. Onze website is daarbij van groot belang. Hier kunt u bijvoorbeeld even rustig bewakingsbeelden bekijken, een tip insturen of uw beelden uploaden naar de politie. Zo maken we samen met jullie Nederland iets veiliger. Bedankt!

Kijk ook eens naar