Samen misdrijven oplossen: stem op Opsporing Verzocht!

Opsporing Verzocht Preloader

Opsporing Verzocht is genomineerd voor Website van het Jaar 2021! En daarzijn we ontzettend blij mee. Want naast onze wekelijkse uitzendingen, proberen we ook met onze website Nederland iets veiliger te maken. Wij hopen met het binnenslepen van deze titel, nog meer mensen te bereiken die kunnen helpen bij het oplossen van misdrijven. Stemt u op ons?

2020: recordjaar!

Mede dankzij uw waardevolle informatie, werden in 2020 bij 48,7 procent van onze zaken mensen aangehouden. Onze website is daarbij van groot belang. Hier kunt u bijvoorbeeld even rustig de bewakingsbeelden bekijken of een tip achterlaten. 

Dankzij uw stem werd de website van Opsporing Verzocht vorig jaar al uitgeroepen tot de beste website in de categorie Media, TV en Film. Helpt u ons om dit jaar weer deze titel binnen te slepen?

Stem op Opsporing Verzocht!

Dé jaarlijkse publieksprijs

De Website van het Jaar verkiezing is dé jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites in Nederland. De winnaar wordt bepaald op basis van publieksstemmen. Opsporing Verzocht is genomineerd in de categorie Media, TV en film. In totaal zijn er 39 verschillende categorieën.

Al sinds 1982 een begrip

39 jaar: zo lang gaan we al mee. Opsporing Verzocht is een samenwerking tussen het Openbaar Ministerie, de Politie en AVROTROS. Het is het officiële landelijke opsporingsprogramma dat in dienst staat van het opsporen vancriminelen en ter voorkoming van criminaliteit. De presentatie is in handen van Anniko van Santen.

Kijk ook eens naar