Stem op Opsporing Verzocht voor Website van het Jaar!

Opsporing Verzocht Preloader

Opsporing Verzocht is genomineerd voor Website van het Jaar 2020! En wat zijn we daar blij mee. Want naast onze wekelijkse uitzending, proberen we ook met onze website Nederland iets veiliger te maken. Het zou een eer zijn om deze titel binnen te slepen, maar daarvoor hebben we uw stem nodig!

Uw tips zijn een onmisbare schakel in opsporingsonderzoeken. Want mede dankzij uw waardevolle informatie, worden bij zo’n 40 procent van onze zaken mensen aangehouden. Onze website is daarbij van groot belang. Hier kunt u bijvoorbeeld even rustig de bewakingsbeelden bekijken, een tip insturen of uw beelden uploaden naar de politie. Wij hopen met de titel 'Website van het Jaar' nog meer mensen te bereiken die kunnen helpen bij het oplossen van misdrijven. Stemt u op Opsporing Verzocht?

Uw stem telt!

Stemmen op de website van Opsporing Verzocht kan t/m 16 oktober 2020. Vergeet uw stem niet te activeren via de toegezonden e-mail.

Dé jaarlijkse publieksprijs

De Website van het Jaar verkiezing is dé jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites in Nederland. De winnaar wordt bepaald op basis van publieksstemmen. Opsporing Verzocht is genomineerd in de categorie Media, TV en film. In totaal zijn er 39 verschillende categorieën. 

Al sinds 1982 een begrip

38 jaar: zo lang gaan we al mee. Opsporing Verzocht is een samenwerking tussen het Openbaar Ministerie, de Politie en AVROTROS. Het is het officiële landelijke opsporingsprogramma dat in dienst staat van het opsporen van criminelen en ter voorkoming van criminaliteit. De presentatie is in handen van Anniko van Santen.

Stem!

Kijk ook eens naar