Christo Hülters - verdacht van dubbele poging doodslag

Beloning € 10.000

Christo Hülters wordt gezocht nadat een feest aan het IJslandpad in Bergen op Zoom op 27 juni 2015 gruwelijk uit de hand liep. Tijdens een feestje waar zo’n twintig volwassenen en kinderen waren werden destijds twee mannen neergeschoten.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Ruzie tussen kinderen

Al snel was duidelijk dat de man die die avond geschoten had Christo Hülters was. Volgens verklaringen van getuigen was er in een nabij gelegen speeltuin ruzie tussen de dochter van een van de latere slachtoffers en een jongetje uit de buurt. Dat was gesust, tot Hülters - die het jongetje kende - in de partytent verscheen met een wapen in zijn hand en de twee mannen neerschoot.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Spoorloos

Christo Hülters is sinds die juni-avond 2015 spoorloos, terwijl hij terecht zou moeten voor staan voor een dubbele poging tot doodslag. Zijn meest recente foto is uit 2014, zijn haar kan dus inmiddels anders zitten.

Signalement

Christo Hülters werd geboren op 23 december 1980. Hij is 1.84 meter lang, heeft grijsgroene ogen en donkerblond haar. Hij gebruikte in het verleden ook de naam Christo Hermans. 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar