Elizabeth Dizon Honrada - veroordeeld voor drugssmokkel

De 59-jarige Elizabeth Honrada is tot vijf jaar gevangenisstraf veroordeeld voor grootschalige drugssmokkel, maar heeft daarvan nog niet één dag gezeten.

De van oorsprong Filippijnse is op 22 oktober 2019 op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Haar laatst bekende verblijfplaats was, in 2014, in Saoedi-Arabië – vermoedelijk in Riyad.

Familie in Nederland

Elizabeth Dizon Honrada, geboren in Manila op 5 maart 1962, stond al nationaal en internationaal gesignaleerd. Zij werd in 2006 onherroepelijk veroordeeld voor betrokkenheid bij twee drugstransporten vanuit Suriname.

Tot op heden is Honrada voortvluchtig. Zij heeft familie in Nederland, waardoor het mogelijk is dat iemand hier de vrouw heeft gezien of informatie over haar heeft.

Vrouwelijke voortvluchtigen

‘Crime Has No Gender’ Preloader
 
‘Crime Has No Gender’ Preloader

Onder de naam Crime Has No Gender vestigt Europol, samen met de gespecialiseerde opsporingsdienst ENFAST, aandacht op vrouwelijke voortvluchtigen. Elizabeth Honrada staat ook daar op de ‘Most Wanted’-lijst.

Deel uw informatie

Heeft u informatie over de verblijfplaats van Elizabeth Honrada of weet u waar zij de afgelopen jaren mogelijk is geweest? Meld het alstublieft.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar