Gerel Palm - verdacht van betrokkenheid bij liquidaties

Beloning € 30.000

De 38-jarige Gerel Lusiano Palm wordt verdacht van betrokkenheid bij een schietincident, in december 2016 in Noordeloos, dat twee mannen bijna het leven kostte.

Daarnaast is Palm naar voren gekomen als verdachte in een aantal liquidatiezaken. Het vermoeden bestaat dat hij opdrachten heeft uitgevoerd voor de organisatie van Ridouan T.

Waarschijnlijk was een drugsconflict de aanleiding tot de moordpogingen in Noordeloos. Uit het onderzoek daarnaar is Palm als verdachte naar voren gekomen. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Gerel Palm, geboren op 28 februari 1983, is 1.80 meter lang, heeft een vrij smalle mond, wenkbrauwen met een knikje, een licht litteken op de linkerwang en vrij kleine oren.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft informatie over de mogelijke verblijfplaats van Gerel Palm? Heeft u hem sinds 12 maart 2017 ergens gezien?

Op 1 maart 2017 werd Palm aangehouden in Suriname, maar hij wist op 12 maart te ontsnappen. Hij is sindsdien voortvluchtig en geldt als vuurwapengevaarlijk. In juni 2017 is Palm op de Nationale Opsporingslijst geplaatst.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Heeft u Gerel Palm sinds 12 maart 2017 gezien of heeft u een vermoeden waar hij nu verblijft, meldt u dat dan. Benader hem niet zelf, maar neem wanneer u hem ziet contact op met de politie. Wilt u anoniem blijven, belt u 0800-7000.Vanuit het buitenland kunt u bellen naar +31 79 345 9876.

Gerel Palm Preloader
Gerel Palm
Gerel Palm Preloader

Kijk ook eens naar