Giovannie Rivera

Opsporing Verzocht Preloader

Giovannie Rivera werd in de jaren ’90 in Nederland veroordeeld voor onder meer een overval op een Dordrechtse bank en de gijzeling van gevangenismedewerkers in Hoogeveen. Hij moet het grootste deel van zijn straf nog uitzitten, maar is voortvluchtig.

In juni 2022 is de dan 60-jarige Rivera op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Hij verblijft vermoedelijk in Duitsland. Mogelijk reist hij geregeld door Europa om bekenden te bezoeken; Rivera heeft familie in Italië en mogelijk nog contacten in Nederland.

Gebruikt mogelijk alias

Giovannie Rivera is 1.80 meter lang en heeft een breed postuur. Hij heeft rossig, inmiddels grijzend haar en blauwe ogen. Het is goed mogelijk dat hij gebruikt maakt van een alias.
Schuilnamen die Rivera in elk geval eerder heeft gebruikt, zijn: Hans Dieter, Christoph Martin, Chris de Haan, Michael de Haan en Giovannie of Giovanni Martin.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Meer informatie over Rivera in de video hieronder

Help de politie

Denkt u de voortvluchtige ergens te zien, benader hem niet zelf. Weet of vermoedt u waar Giovannie Rivera verblijft of waar hij kan zijn geweest, neem dan alstublieft contact op met de politie. Dat kan op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459800

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar