Opsporing Verzocht Preloader
alert

De politie is dringend op zoek naar TBS’er Henk Ernst (61). Hij is voor het laatst gezien op maandag 27 juli op de Coolsingel in Rotterdam. Als u Henk Ernst heeft gezien of weet waar hij verblijft, benader hem dan niet zelf, maar neem direct contact op met de politie.

double-arrow

Over Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht is een samenwerking tussen het Openbaar Ministerie, de Politie en AVROTROS. Het is het officiële landelijke opsporingsprogramma dat in dienst staat van het opsporen van criminelen en ter voorkoming van criminaliteit. De presentatie is in handen van Anniko van Santen.

Samen misdrijven oplossen
In het programma wordt de kijker opgeroepen te reageren als hij/ zij meer informatie heeft over een misdrijf. Mede dankzij informatie van kijkers lost Opsporing Verzocht jaarlijks gemiddeld 40% van de misdrijven op.

Sinds 1982 een begrip
De allereerste uitzending van Opsporing Verzocht was in 1982 en sindsdien is het programma een begrip op de Nederlandse televisie. Opsporing Verzocht is iedere dinsdag rond de klok van 20.30 uur te zien op NPO 1 en wordt op woensdagen herhaald op NPO 2. 

Social Media
Op de hoogte blijven van Opsporing Verzocht? Volg ons voor het laatste nieuws ook online op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.