Aanranding jonge vrouw op het Spoorpad

Een man heeft het voorzien op een wandelaarster.

update

Zo’n 30 reacties kwamen er. Een aantal van die tips zijn zo interessant dat de politie daar nog altijd mee aan de slag is. Juist tips van mensen die daar wonen zijn cruciaal, want vooral getuigen kan de politie in dit stadium heel goed gebruiken. Het Spoorpad is een drukke plek, mensen die de man daar woensdagmiddag hebben gezien wil de politie graag spreken. Juist hun informatie kan het onderzoek een hele belangrijke duw geven.

Op woensdagmiddag 2 juli 2014 kort na 17.00 uur wordt een jonge vrouw op het Spoorpad in Warmond aangerand terwijl ze samen met een vriendin voor de Nijmeegse Vierdaagse oefent. Een brommerrijder die vlak na de aanranding de dader tegenkomt zet nog de achtervolging in maar kan hem niet meer vinden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

Het is een blanke man maar wel met een iets getinte huid, mogelijk door de zon. Hij is tussen de 25 en 30 jaar oud, ongeveer 1.75 m lang en heeft een wat gezet postuur. Zijn haar is donker van kleur in een soort grove krullen. Verder was hij ongeschoren. Hij droeg tijdens de aanranding een trui met capuchon, een donkere joggingbroek en sportschoenen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vlucht

Waarschijnlijk is de aanrander vanaf het Spoorpad gevlucht over dit paadje.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Van den Woudestraat

Nog geen 30 meter vanaf het paadje begint een woonwijk. Hij kan binnen een paar seconden verschillende richtingen op zijn gegaan, bijvoorbeeld rechtdoor over de Van den Woudestraat.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Van Wassenaarstraat

Hij kan ook richting de Van Wassenaarstraat zijn gevlucht.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Spoorpad

Voor en na de aanranding moet hij zich ergens hebben opgehouden. Misschien is hij ergens in de wijk gezien of op een andere plek in Warmond. Verder wil de politie in contact komen met iedereen die rond 17.00 uur die dag op het Spoorpad in Warmond is geweest. Met name fietsers en brommerrijders die de politie nog niet gesproken hebben.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vaker toegeslagen

De politie kan niet uitsluiten dat deze dader vaker heeft toegeslagen en wil graag vrouwen uit de omgeving van Warmond en Leiden met klem verzoeken dat te melden. Misschien zijn zij op de één of andere manier benaderd door deze man. Ook al leek het nog zo onschuldig de politie wil het toch graag weten.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Jeugdgevangenis

In Sassenheim bij Warmond zit een jeugdinstelling en in de regio gingen geruchten dat de aanrander daar misschien te vinden was. Er is onderzocht of de aanranding gelinkt kon worden aan één van de bewoners, maar tot nu toe is daar geen enkel bewijs voor gevonden.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op woensdagmiddag 2 juli 2014 kort na 17.00 uur getuige geweest van de aanranding van een jonge vrouw op het Spoorpad in Warmond?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de compositiefoto en/of het signalement de dader?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de dader op zijn vlucht gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de dader voor of na de aanranding ergens in de wijk gezien of op een andere plek in Warmond?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op 2 juli 2014 rond 17.00 uur op het Spoorpad in Warmond geweest en heeft nog niet met de politie gesproken?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er in de omgeving van Warmond en Leiden mogelijk door dezelfde man benaderd?

Kijk ook eens naar