Aanslag met explosief op gezinswoning in Ommoord

In de nacht van 11 op 12 december 2022 was er een enorme explosie bij de voordeur van een woning in de Rotterdamse wijk Ommoord. De bewoonster en haar twee kinderen zijn zich rot geschrokken, maar bleven gelukkig ongedeerd. Van de mannen die voor de aanslag verantwoordelijk zijn, kan de politie u beelden tonen.

Het duo verscheen rond 02.15 uur in beeld. Hoewel ze daar aan de Struikheide de deurbelcamera leken op te merken, zetten ze hun plan door. Herkent u (een van) hen op de beelden hieronder, meld dat dan alstublieft zo snel mogelijk bij de politie. Dat mag natuurlijk ook anoniem via 0800-7000 of online door een tipformulier te versturen.

Louboutin-sneaker 

Naast de camerabeelden van de verdachten is er nóg een mogelijk aanknopingspunt waarover u kunt meedenken. In de omgeving van de getroffen woning is een schoen gevonden die van een dader kan zijn geweest. Dat is een linker sneaker van het designermerk Christian Louboutin. Mogelijk zegt het iemand iets dat een verdachte met maar één schoen thuiskwam die vroege maandagochtend 12 december.

Wie kwam thuis met alleen de rechter sneaker? Preloader
Wie kwam thuis met alleen de rechter sneaker?
Wie kwam thuis met alleen de rechter sneaker? Preloader

Help de politie

Het slachtoffer geeft aan geen idee te hebben wie het op haar gemunt kan hebben of waarom. Helpt u alstublieft de politie met de volgende vragen:

  • Wie weet of vermoedt iets over (een van) de personen op de beelden?
  • Wie kan de aangetroffen sneaker in verband brengen met een verdachte?
  • Wie heeft informatie over een mogelijk motief voor de aanslag?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar