Alerte bewoner vermijdt overval

Een inwoner van Monnickendam vindt 07.45 uur rijkelijk vroeg voor pakketbezorging en deed daarom niet open toen er aangebeld werd bij zijn woning aan de Bereklauw. Naar zou blijken, bespaarde dat hem een hoop ellende.

De zogenaamde pakketbezorger en diens handlanger lijken van plan te zijn geweest de bewoner te overvallen. Toen de man niet open deed, dropen ze af – maar pas nadat de handlanger een kogel afvuurde. Uit onderzoek blijkt dat het duo mogelijk in een kostbare Mercedes Benz reed van het type CLA.

Vermoedelijk soortgelijke Mercedes CLA Preloader
Vermoedelijk soortgelijke Mercedes CLA
Vermoedelijk soortgelijke Mercedes CLA Preloader

Beelden van verdachten

Het beoogde slachtoffer voorkwam waarschijnlijk veel narigheid door op zijn tablet de beelden van zijn bewakingscamera te bekijken in plaats van zomaar open te doen.
Op de opnamen van die beelden zijn de twee verdachten behoorlijk goed te zien. Heeft u een idee wie zij zouden kunnen zijn, mogelijk in combinatie met zo’n bijzondere Mercedes, meld het alstublieft.

Deel uw informatie

Wie weet of vermoedt iets over (een van) de personen op de camerabeelden en/of over de opvallende auto waarin zij mogelijk reden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar