Automobilist spoorloos na fataal ongeval fietser (78)

Een 78-jarige fietser is op dinsdagochtend 5 november 2019 op de splitsing van de Liszt- en de Mahlerstraat in Arnhem ten val gekomen. Hij overleed ruim een week later aan zijn verwondingen. Mogelijk was er een automobilist bij het ongeval betrokken.

update
teaser-date

17-12-2019 20:50

Inmiddels zijn er tien reacties binnengekomen, maar helaas nog geen gouden tip over de automobilist. 

Slachtoffer fietst, 5 nov. 2019 Preloader
Slachtoffer fietst, 5 nov. 2019
Slachtoffer fietst, 5 nov. 2019 Preloader

Die dinsdagochtend fietste het slachtoffer rond 10.40 uur richting de Cattepoelseweg. Een getuige heeft verklaard dat op dat moment, waar de Mahlerstraat en de Lisztstraat samenkomen, een grote auto hard achteruitreed. Zo hard dat het voertuig er zelfs van ging slingeren richting de achterkant van de fietser. 

Kort daarna werd het slachtoffer zwaargewond aangetroffen. De bestuurder zou wel eventjes zijn gestopt, maar reed daarna hard weg.

Mogelijke kleuren betrokken auto Preloader
Mogelijke kleuren betrokken auto
Mogelijke kleuren betrokken auto Preloader

Bruinachtige auto

Volgens getuigen reed de automobilist in een grote, stevige personenauto; een SUV of stationwagen. De kleur is niet helemaal duidelijk, maar het zou om een bruinachtige auto gaan. Mogelijk heeft de auto schade opgelopen.

Getuigenoproep

Was u getuige van het ongeluk of heeft u informatie over de automobilist? Dan is het belangrijk dat u contact opneemt met de politie. Ook als u camera- of dashcambeelden van die ochtend heeft, wil de politie deze graag ontvangen.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de nabestaanden

Wilt u uw medeleven betuigen aan de nabestaanden van het 78-jarige slachtoffer, stuur hen een bericht via onderstaande link.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar