Beelden van dader ernstige mishandeling

Een dader die vanuit het niets leek te ontploffen, sloeg in een Utrechts café een bierglas kapot in het gezicht van een 34-jarig slachtoffer. Gelukkig voor het onderzoek is het voorval – en dus de onbekende agressieve man – op beeld vastgelegd.

Een en ander speelde zich af in de nacht van 19 op 20 november 2022, in een café op de hoek van het Wed en de Donkeregaard. De dader heeft een lichte huidskleur en had destijds een kaal hoofd en een baardje. Hij zou atletisch gebouwd zijn en getuigen schatten hem rond 35 jaar oud.

Opgefokt gedrag

De gezochte man was die nacht vermoedelijk in het gezelschap van vier andere mannen. Voorafgaand aan het geweld was hij al opgevallen door vervelend en opgefokt gedrag. Toen het slachtoffer hem heel rustig vroeg om wat te kalmeren, sloeg de vlam in de pan.

Glasscherven in gezicht

De dader leek kalmpjes zijn biertje op te drinken, maar haalde direct daarna keihard uit – met het glas nog in zijn hand. Het slachtoffer kreeg bij die dreun tegen het hoofd een aantal scherven in zijn gezicht. Zijn belager wilde duidelijk verder vechten, maar omstanders leidden hem weg.
In het ziekenhuis hoorde het 34-jarige slachtoffer later dat het een haartje had gescheeld of hij had blijvend oogletsel opgelopen. Helpt u alstublieft mee om de agressieve dader op te sporen. Die hoeft overigens niet uit Utrecht of omgeving te komen.

Help de politie

Wie is de man op de camerabeelden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar