Belangrijke getuige gezocht rond dood Knut Rietveld (55)

De 55-jarige Knut Rietveld werd op vrijdagmiddag 28 mei rond 17.15 uur levenloos aangetroffen in zijn woning aan de Kringdans in Capelle aan den IJssel. Knut – bij buren bekend als ‘de Poezenman’ – is door een misdrijf om het leven gekomen.

Knut Rietveld was geliefd en kreeg vaak bezoek. Op dit moment is de politie met iedereen aan het praten die kort voor Knuts dood bij hem langs is geweest. Mogelijk zijn deze bezoekers belangrijke getuigen in het onderzoek.

Specifieke getuige gezocht 

Eén van die bezoekers heeft de politie nog niet kunnen traceren. Deze man heeft kort, bruin haar en droeg witte schoenen en een bruine broek. Hij heeft woensdagavond 26 mei twee keer bij het slachtoffer voor de deur gestaan. Bent u deze man of weet u wie hij kan zijn, neem dan alstublieft contact op.

Wie heeft informatie omtrent de dood van Knut Rietveld?

Deel alstublieft uw informatie; dit kan ook anoniem. Tippen kan ook via het ‘Roze in Blauw’-netwerk van de politie. Dat is te bereiken op nummer 088 - 169 1234. De politie benadrukt dat meldingen zorgvuldig behandeld worden, rekening houdend met de privésituatie van degene die informatie doorgeeft.

  • Wie weet meer over de man op de beelden?
  • Wie heeft in de dagen voorafgaand aan Knuts dood nog contact gehad met het slachtoffer en heeft nog niet met de politie gesproken?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de nabestaanden

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar