Brandstichting kantoorpand aan de Zuideindsestraat

Opsporing Verzocht Preloader

Voor de tweede keer binnen een jaar brand het pand van dezelfde eigenaar uit.

update

Denk nog mee, want er kwamen helaas nog geen tips binnen over deze zaak.

In najaar 2011 brandde de zaak van een eigenaar van een kantoorpand aan de Zuideindsestraat in Made al een eerste keer uit door kortsluiting. Maar op zaterdag 17 oktober 2012 wordt er om 03.30 uur bewust brand gesticht. Het vuur sloeg bijna over naar een woonhuis met slapende mensen daar vlakbij, wat maar net door de brandweer voorkomen kon worden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

Er wordt waarschijnlijk iets brandbaars het gebouw binnen gegooid want een paar tellen nadat de man wegloopt is er een enorme steekvlam te zien. De dader is niet herkenbaar aan zijn gezicht maar misschien zegt zijn houding iemand iets of weet iemand wie hiertoe in staat zou zijn.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Motief

De politie wil weten wat hier de reden van geweest kan zijn. Waarom werd dit pand in brand gestoken? Waren er problemen op zakelijk gebied? iedereen die daar meer weer over weet of daar iets over wil zeggen wil de politie graag spreken.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vlucht

De dader is gevlucht richting de Oude Kerkstraat of de Klaassenstraat.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zaterdag 17 oktober 2012 om 03.30 uur getuige geweest van de brandstichting op een kantoorpand aan de Zuideindsestraat in Made?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet er meer over de dader of het motief achter de brandstichting?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de dader op zaterdag 17 oktober tussen 03.00 en 04.00 uur gezien in de omgeving van het industrieterrein aan de Zuideindsebaan in Made?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft gezien waar de dader naartoe is gevlucht?

Kijk ook eens naar