Brandstichting pand in Stieltjesstraat

Er is een compositietekening van een hele jonge verdachte.

update

Vreemd genoeg is de verdachte nog niet herkend, vermoedt u wie hij is, reageer dan alsnog.

Op dinsdagmiddag 15 januari rond 13.30 uur waarschuwden buurtbewoners de politie omdat ze een harde knal hadden gehoord en vuur zagen bij het huis in de Stieltjesstraat. Inderdaad bleek al snel daarna zowel de voor- en achterkant in brand te staan. De brandweer rukte met groot materieel uit. Dat was nog lastig omdat de Stieltjesstraat in een vrij dichtbebouwde wijk bij het Griftpark ligt.

VerdachteToen de politie later een sporenonderzoek deed bleek al vrij snel dat deze brand in Utrecht was aangestoken. Toen buurtbewoners die knal hoorden zagen ze vanaf het huis aan de Stieltjesstraat een jongen wegrennen. Het gaat om een nog heel jonge jongen, hij werd door de mensen die hem zagen ergens tussen de 14 en 16 jaar geschat.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op dinsdagmiddag 15 januari rond 13.30 uur getuige geweest van de brandstichting bij een huis in de Stieltjesstraat in Utrecht?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de compositietekening de verdachte?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft hem dinsdagmiddag 15 januari rond 13.30 uur in de buurt van de Stieltjesstraat gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet er meer over de mogelijke achtergrond van deze brandstichting?

Kijk ook eens naar