Camerabeelden omtrent dood Stephano van Engel

De politie geeft beelden vrij van de auto die vermoedelijk is gebruikt door de verdachte(n) van de moord op Stephano van Engel. De 31-jarige Rotterdammer werd op vrijdagavond 31 december 2021 doodgeschoten op de Westerbeekstraat.

update
teaser-date

18-01-2022 21:12

De politie heeft op maandag 17 januari een 43-jarige man uit Rotterdam aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Stephano. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

 In elk geval twee personen

Niet lang na het schieten werd aan de Langegeer een grijze Opel Corsa in brand gestoken. Op camerabeelden die de politie heeft veiliggesteld, is te zien dat daarbij in elk geval twee personen wegrenden. De auto uit 2002 werd ook op de Riederlaan gefilmd en op de Groenezoom.

Uw informatie en/of beelden

Was u op oudjaarsavond in de wijk Feijenoord of Vreewijk en heeft u mogelijk iets van de verdachten en/of de Opel Corsa gezien? Geef het alstublieft door aan de politie, desnoods anoniem.
Beschikt u over bewakings- of dashcambeelden of heeft u die avond buiten met uw telefoon gefilmd, tussen circa 18.00 en 19.30 uur? Zelfs als u denkt dat u niets bijzonders heeft vastgelegd, wil de politie heel graag uw beelden bekijken. Neem contact op of upload uw materiaal direct via het online tipformulier.

Help het onderzoek verder

  • Wie heeft de grijze Opel Corsa gezien en/of weet wie er op vrijdagavond 31 december 2021 in heeft of hebben gereden?
  • Wie heeft iets gezien van het in brand steken van de Corsa en/of heeft er verdachten bij in de buurt gezien?
  • Wie heeft iets gezien van het schietincident aan de Westerbeekstraat en/of weet iets over de dader(s)?
  • Wie heeft informatie over het motief? Weet u mogelijk iets over een conflict of ruzie waarmee het slachtoffer te maken heeft gehad?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de nabestaanden

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar