Dader gefilmd van overval op Poolse supermarkt

Een nog onbekende man overviel eind december 2021 de Poolse supermarkt Malinka aan de Dorpsweg in Rotterdam Charlois. Hij bedreigde de caissière met een mes en wist wat geld uit de kassa te grissen.

Op de bewakingsbeelden van de overval is te zien dat de dader een donkerkleurige jas met blauwe voering droeg. Daarnaast had hij donkere gympen, een donkerkleurige broek en grijze handschoenen aan. De man kwam vrij jong over.

update
teaser-date

12-04-2022 19:28

Een aantal mensen nam contact op, maar dat leverde helaas nog niet de gouden tip op. Weet u iets over de overvaller of bent of kent u de gezochte getuige, laat alstublieft alsnog van u horen.

Getuige gezocht

Behalve natuurlijk naar de overvaller is de politie op zoek naar een vermoedelijke getuige. Op 29 december, twee dagen na de overval, bezocht een Pools sprekende mevrouw de getroffen supermarkt.
Zij vertelde dat een vriend van haar zoon een man had gezien die helemaal aan het signalement van de overvaller voldeed. Dat was, een uur na de overval, in een kelderbox in de omgeving. De politie zou graag spreken met deze vrouw, haar zoon of diens vriend. Neem contact op als u één van hen bent of mogelijk kent.

De supermarkt aan de Dorpsweg in Charlois Preloader
Bron: Google
De supermarkt aan de Dorpsweg in Charlois
De supermarkt aan de Dorpsweg in Charlois Preloader

Geef uw tip door

  • Wie is de vermoedelijk nog jonge man op de bewakingsbeelden?
  • Wie kan de getuige zijn die mogelijk een uur na de overval de dader heeft gezien in een kelderbox?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459800

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar