Diefstal telefoon studente (22) in de Waldorpstraat

De dader heeft het slachtoffer al een tijdje op de fiets gevolgd voordat hij toeslaat.

update

1 tip, wie herkent hem?

In de nacht van zaterdag 30 november op zondag 1 december 2013 komt een studente (22) na een nacht stappen met vriendinnen met de fiets thuis in de Waldorpstraat in Den Haag. Vlak daarna arriveert er een man die zijn fiets net om de hoek parkeert en in de buurt rondhangt. Als de studente de flat ingaat, piept hij snel naar binnen en berooft hij de vrouw van haar mobiele telefoon. Binnen een paar seconden sprint hij er weer vandoor.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Station

De dader is ongeveer een half uur eerder te zien als hij via het stationsplein het stationsgebouw van station Holland Spoor in fietst. Hij rijdt richting de fietstunnel waar we hem voor het eerst goed in zijn gezicht zien. In de fietstunnel is te zien dat hij het latere slachtoffer begint te volgen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

Het is een licht getinte man van rond de 20 jaar oud en volgens het slachtoffer was de man zo’n 1.75m lang en had hij destijds gemillimeterd haar.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er in de nacht van zaterdag 30 november op zondag 1 december 2013 getuige geweest van de beroving van een studente (22) in de Waldorpstraat in Den Haag?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of het signalement de dader?

Kijk ook eens naar