Diefstal uit vrachtwagen op parkeerplaats de Braak

Hondsbrutaal wordt op klaarlichte dag dure merkkleding gestolen.

update

De zaak is helaas nog niet opgelost. Wie zijn de twee mannen?

Op donderdag 10 december 2015 wordt aan het eind van de ochtend merkkleding gestolen uit een vrachtwagen op parkeerplaats de Braak in Veldhoven. De chauffeur heeft zijn wagen neergezet en loopt even naar het afleveradres. Dan loopt een man met steekkarretje naar de zijdeur van de vrachtwagen, opent die en klimt naar binnen. Hij gooit een aantal pakketten met dure merkkleding op de kar en vertrekt dan vervolgens weer snel.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op donderdag 10 december 2015 aan het eind van de ochtend getuige geweest van de diefstal van dure merkkleding uit een vrachtwagen op parkeerplaats de Braak in Veldhoven?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

Hij is blank, droeg een bril en heeft mogelijk de gestolen herkenkleding proberen te verkopen. Hij lijkt in iets te praten bij zijn kraag.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de dader en/of de mogelijke handlanger?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Handlanger

De politie vermoedt dat een handlanger de dader heeft ingeseind dat de kust veilig is. Ook hij lijkt bij zijn kraag in iets te praten. Het is een blanke stevige man, hij heeft donkerblond haar met grote inhammen en wordt tussen de 35 en 45 geschat. Waarschijnlijk is hij iets jonger dan de daadwerkelijke dader.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet waar de gestolen kleding is?

Kijk ook eens naar