Dood Sarah Kolenberg (40) in de Tubantiastraat

Op 27 augustus 2017 werd het levenloze lichaam van Sarah Kolenberg (40) gevonden in haar woning in de Tubantiastraat in Enschede. Het staat vast dat ze door een misdrijf om het leven is gekomen. 

update

Op dinsdagavond 29 augustus is omstreeks 22.20 uur een 48-jarige  man uit Enschede aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Sarah. De woning van de man is doorzocht en er zijn goederen van hem in beslag genomen voor nader onderzoek. Meer tips blijven welkom.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Sarah Kolenberg

Sarah Kolenberg was een zelfstandige onderneemster die met haar Crea Bea Caravan stad en land afreisde voor creatieve workshops, een boekje schreef over Mexicaans tafelzeil en ook handwerkles op scholen gaf.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Zondagmiddag 27 augustus

Omdat twee vriendinnen zondag 27 augustus geen contact met haar konden krijgen zijn ze omstreeks 15.00 uur langs haar huis gegaan. Toen ze door de ramen keken omdat er niemand reageerde zagen ze dat het binnen overhoop gehaald leek. Zij hebben daarop de politie gewaarschuwd. Binnen is het lichaam van Sarah Kolenberg gevonden. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Misdrijf

Omdat het onderzoek nog in volle gang is en ook uit respect naar haar nabestaanden wil de politie nu nog niet meer details kwijt over hoe ze om het leven is gebracht, maar het is zeker een misdrijf. Het zou een overval geweest kunnen zijn, maar de politie houdt rekening met verschillende scenario’s.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet of Sarah Kolenberg misschien problemen met iemand had?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is iets opgevallen op zondag 27 augustus 2017 in of rond de Tubantiastraat in Enschede? 
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft dagen voor haar overlijden nog contact gehad met Sarah Kolenberg? 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar