Dood Shadi Saker (25)

Op vrijdagochtend 26 januari ziet iemand dat er een auto compleet stilstaat op een kruising in de wijk Hogeland in Enschede. Diegene gaat kijken bij die zwarte Renault Megane, en wat blijkt: achter het stuur zit een dode man. Het blijkt Shadi Saker (25) uit Enschede te zijn, hij is doodgeschoten.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip dan hier rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Uiteraard wil de politie zo snel mogelijk spreken met iedereen die afgelopen vrijdagochtend iets heeft gezien of gehoord rond het schieten. Er is op maandag 29 januari een 39-jarige vrouw aangehouden, maar het onderzoek gaat uiteraard verder. 

Ruzie met inzittenden lichtkleurige auto

De politie heeft een getuige gesproken die rond 02.00 uur diezelfde vrijdagochtend, op de Madioenstraat tegenover de snackbar, twee auto’s heeft zien staan. Een donkere en een lichte auto, en het leek alsof de inzittenden ruzie met elkaar hadden. Er werd in elk geval geschreeuwd naar elkaar. De politie denkt dat de donkere auto die van Shadi was, en wil uiteraard graag weten met wie hij ruzie had en in welke richting die auto’s daarna zijn weggereden.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar