Echtpaar dood gevonden in woning Ceintuurbaan

Beloning € 20.000

De politie maakt beelden openbaar waarop de mogelijke dader te zien is. Wie weet wie deze man is?

Op maandag 17 juli 2017 werden om 13.30 uur, in hun appartement op de Ceintuurbaan, Pieter Hoovers (54) en zijn echtgenote Tae (32) dood aangetroffen. De beide slachtoffers zijn door een misdrijf om het leven gekomen.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Geen contact

Bekenden van het echtpaar hadden alarm geslagen, omdat ze geen contact met hen konden krijgen. De politie opende daarop de woning en trof er de levenloze lichamen aan.

Laatste beelden

Op bewakingsbeelden van zaterdagavond 15 juli is te zien dat Pieter en Tae met hun scooter bij het appartement op de Ceintuurbaan aankomen. Het zijn de laatste beelden waarop ze nog levend te zien zijn.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Mogelijke dader

Tae en Pieter zijn binnen wanneer een uur later, het is dan 21:40 uur, een man arriveert met twee grote tassen. Hij weet zijn gezicht goed verborgen te houden, maar hopelijk herkent iemand hem toch. De politie denkt dat hij degene is die even later Pieter en Tae Hoovers om het leven zal brengen. De man in de blauwe hoody heeft een opvallende manier van lopen, is niet al te groot en lijkt stevig gebouwd.

Hoge beloning

De Hoofdofficier van Justitie in Amsterdam heeft een beloning uitgeloofd van 20.000 euro voor de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak. U kunt uw informatie, desgewenst anoniem, met de politie delen via de telefoonnummers op deze pagina of online.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar