Fatale schietpartij dance-event Waterfront bij Scheepvaartmuseum

Opsporing Verzocht Preloader

De politie is dringend op zoek naar beeldmateriaal van het feest.

update

Er werden meerdere foto’s en filmpjes ge-upload. Het onderzoek is in volle gang.

In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 mei werden er rond 01.50 uur schoten gelost op het bomvolle dance-event Waterfront in het Scheepvaartmuseum in hartje Amsterdam. Een man (26) stierf daar ter plekke aan zijn schotwonden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Aanhouding

Op aanwijzingen van getuigen kon er gelukkig al snel in de omgeving van dat Scheepvaartmuseum een man (25) als verdachte worden aangehouden. Het lijkt erop dat deze man en het slachtoffer in de bar ruzie met elkaar hadden gekregen. Maar de complete toedracht van die schietpartij is nog niet duidelijk.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Beeldmateriaal

Er waren zo’n 1000 mensen op dat feest en die bezoekers hebben zeer waarschijnlijk opnames gemaakt. Was je op dat feest en heb je vanaf het moment van binnenkomen tot aan weggaan filmpjes of foto’s gemaakt, dan kunnen die heel belangrijk zijn. Stuur deze zo snel mogelijk naar de politie via www.politie.nl/waterfront

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie was er In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 mei rond 01.50 uur getuige van de fatale schietpartij bij het dance-event Waterfront in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er beeldmateriaal van het feest?

Kijk ook eens naar