Fietsendieven ‘hengelen’ aan deur fietsenstalling Groene Toren

Een brutaal duo komt niet één, maar twee keer langs in de fietsenstalling van de Groene Toren aan de Vestdijk. Ze maken in totaal vijf dure fietsen buit. De dieven zijn duidelijk vastgelegd door bewakingscamera’s.

In de nacht van 13 op 14 juli komen ze voor het eerst een kijkje nemen in de fietsenstalling van het appartementencomplex. Terwijl een van de bewoners de fietsenstalling verlaat, glipt het duo stiekem naar binnen. Ze nemen een herenfiets van het merk Trek mee.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de twee mannen op de bewakingsbeelden?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

‘Hengelen’ aan de deur

Het blijft helaas niet bij die ene fiets, want in de nacht van 18 op 19 juli verschijnt het duo weer voor de camera. Dit keer laten ze zichzelf op een andere manier binnen. Door te ‘hengelen’ aan de klink, verschaffen ze zichzelf toegang tot de stalling. Deze nacht nemen ze nog vier andere fietsen mee.

Het tweetal maakt in totaal vijf fietsen buit:– Herenfiets van het merk Trek– Wit/blauwe tweedehands mountainbike– Roze damesfiets van het merk Cortina– Grijze 'Riverside' herenfiets van Btwin– Zwarte Cortina stadsfiets.

Mogelijk zijn deze fietsen naderhand ergens te koop aangeboden. Heeft u hier informatie over, geef uw tip door aan de politie.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet of ergens, in de periode na de diefstal, de fietsen te koop zijn aangeboden?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar