Fietser (50) beschoten op de Wolvendijk

De politie is dringend op zoek naar getuigen van een schietincident op de Wolvendijk op zaterdagmiddag 1 juni. Een 50-jarige man raakte hierbij gewond aan zijn been. Het slachtoffer heeft geen conflicten en lijkt daardoor en willekeurig slachtoffer.

update

Zeven mensen hebben gereageerd met tips, bedankt! Het onderzoek gaat door.

De man voelde rond 16.00 uur tijdens het fietsen een stekende pijn boven zijn knie. Toen hij opmerkte dat hij bloedde, bleek hij geraakt te zijn door een kogel afkomstig uit een vuurwapen. Door wie, waarom en waarvandaan is niet duidelijk. De politie heeft in de omgeving wel meerdere projectielen gevonden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Getuigenoproep

Het is mogelijk dat er vanuit een woning is geschoten, maar het kan ook gebeurd zijn vanuit een rijdend voertuig. De fietser is geraakt toen hij bijna bij de kruising met de A270 was. Heeft u rond 16.00 uur gelopen of gefietst op de Wolvendijk? Of reed u langs de rand van woonwijk ’t Hofke? Mogelijk heeft u iets belangrijks gezien. Geef uw informatie door aan de politie: 0800 – 6070. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie de schutter is?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Camerabeelden uploaden

Weet u wie de schutter is? Of heeft u op de Wolvendijk of bijvoorbeeld de Pagelaan een camera hangen? Ook dan is het belangrijk dat u deze informatie deelt met de rechercheurs. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft iets gezien van het schietincident op zaterdagmiddag 1 juni op de Wolvendijk in Eindhoven?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar