Geoefende inbreker op beeld vastgelegd

Terwijl de bewoners een weekend weg waren, sloeg een inbreker zijn slag in een woning aan de Drieseweg in Putten. Op 12 februari 2021 maakte hij onder meer een aantal sieraden en een laptop buit.

update
teaser-date

20-07-2021 20:47

Sinds de uitzending zijn er drie tips binnengekomen over deze zaak. Bedankt!

Tegen 20.00 uur die vrijdagavond verscheen een man in beeld die vanaf de openbare weg naar de woning leek te loeren. Enkele minuten later was de inbreker binnen. Hij is gefilmd in de keuken, waar hij een vouwgordijn liet zakken tegen pottenkijkers, en in de schuur.

Buit in rugzak

Hopelijk herkent iemand de inbreker aan de hand van de camerabeelden. Hij oogde geoefend, heeft een lichte huidskleur en had die avond rode handschoenen aan.
Zijn buit stopte hij in een rugzak van het dochtertje van de bewoners. Dat is een witte tas met zwarte koordjes, met een afbeelding van een uil erop en de naam Mila. Heeft u die rugzak gevonden of weet u waar die is, geef het door aan de politie.

Mogelijke getuigen

De politie komt graag in contact met de twee voetgangers op de beelden hieronder. Zij liepen langs de woning aan de Drieseweg terwijl de dader vermoedelijk aan het inbreken of mogelijk al binnen was.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Liep u daar rond 20.00 uur op dinsdag 12 februari of denkt u te weten wie die man en/of die vrouw zijn, meld het alstublieft. Beide personen hebben een lichte huidskleur en de man had een capuchon op.

Help de politie

Wie weet of vermoedt wie de inbreker is?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de gedupeerden

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar