Gevonden babylichaampje onder de A2 tussen Liempde en Boxtel naast de Laarakkerweg

Er hebben zich ook een aantal getuigen gemeld die in de nacht voor de vondst in de omgeving van de vindplaats op de vluchtstrook van de A2 een auto hebben zien staan. De vraag is wie dat nog meer gezien heeft r in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 april. Of misschien was u het zelf? Heeft u informatie over deze auto bel dan naar 0800-6070.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er in de dagen voorafgaand aan de vondst op zondagmorgen 22 april 07.30 uur bij of in de buurt van de plek waar het levenloze babylichaampje werd gevonden iets opvallends gezien en heeft dit nog niet doorgegeven?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er een vermoeden wie de moeder van de baby is, mogelijk in combinatie met de handdoek en het feit dat zij geestelijke en/of lichamelijke hulp heeft of heeft gehad?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de monumentjes achtergelaten bij de vindplaats?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er de dagen voorafgaand aan de vondst van de baby een auto zien stilstaan op de vluchtstrook van de A 2 ter hoogte van hectometerpaaltje 131.1?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er zaterdag 21 en/of zondag 22 april gevist in het kanaal en in de visvijver even verderop van de vindplaats van het lichaampje?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er zaterdag 21 en/of zondag 22 april bij het oude Duitse spoorlijntje vlakbij de vindplaats gestaan met een auto gelijkend op een VW Caddy of een Opel Combo?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er over het algemeen informatie over deze zaak en dit nog niet met de politie gedeeld?

Kijk ook eens naar