Gewapend duo overvalt dappere winkelier

Twee jong ogende overvallers maakten, behalve het geld uit de kassa, een aantal jassen en truien van peperdure merken buit op 8 december 2018 bij een kledingwinkel aan de Kinkerstraat. De eigenaar was niet van plan het erbij te laten zitten.

update

Er zijn 7 tips binnengekomen, bedankt!

De daders hadden allebei een Guy-Fawkesmasker op, ook wel bekend als ‘Anonymous’-masker, waardoor hun gezichten niet te zien waren.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vuurwapens

Iets voor 18.00 uur die zaterdag stormt het duo de winkel Jeff binnen, beiden met een vuurwapen in de hand. De eigenaar is op dat moment binnen, samen met twee andere mannen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Terwijl ze door met hun wapens te dreigen de slachtoffers op afstand houden, graaien de overvallers een aantal jassen bij elkaar van het merk Parajumpers. Ook pakken ze een aantal truien van Carlo Colucci.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie de overvallers zijn?

Dappere eigenaar

Dan sprint de eigenaar ineens naar buiten. Hij duwt uit alle macht de deur dicht om de daders het ontsnappen te beletten, maar moet uiteindelijk opgeven.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

De overvallers rennen weg, de hoek om over de Tollensstraat. Daar hebben ze, voor garage Billy bij de hoek van de Borgerstraat, een scooter staan waarop ze verder vluchten. De winkeleigenaar gaat hen nog een stuk achterna, maar moet ze uiteindelijk zien ontkomen.

Grote boodschappentassen

De daders kwamen jong over en zijn tenger gebouwd. Eén van hen droeg een spijkerbroek en een donkerblauwe regenjas, de andere had een zwart jogging- of trainingspak aan.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Ze hadden allebei een grote, zwart-wit geruite boodschappentas bij zich waar ze de gestolen kleding in propten. Die buitgemaakte truien en jassen zijn mogelijk ergens te koop aangeboden.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de jassen van Parajumpers en/of de truien van Carlo Colucci te koop aangeboden gezien?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar