Gewapende overval Etos aan het Stationsplein

Opsporing Verzocht Preloader

De dader dreigde twee medewerksters neer te schieten. Voor een buit van een paar tientjes.

update

3 tips met naam, maar wie herkent hem nog?

Op dinsdagochtend 4 juni rond 07.30 uur overvalt een man de Etos aan het Stationsplein in Den Haag. Hij grijpt een van de twee medewerksters vast en dwingt haar de kassa te openen, wat haar in paniek niet meteen lukt. De overvaller vloekt en dreigt te schieten. Om hem minder boos te maken, opent haar collega snel haar eigen kassa. De overvaller graait in beide lades waarna hij vertrekt.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Taxi

De man rent weg langs de hoofdingang van het station, naar de taxistandplaats, waar hij in een donkerkleurige taxi stapt. De chauffeur van die taxi wist nog dat hij de man op het station van Rotterdam weer heeft afgezet.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Voor de overval

Door de stationshal van Hollands Spoor loopt de man naar buiten. Hij dwaalt daar wat rond en rookt een sigaret en gaat de hal binnen en komt weer naar buiten voordat hij naar de Etos loopt.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

Het gaat om een getinte man, van ongeveer 1.80 m lang en hij heeft donker haar tot in zijn nek. Hij droeg een blauwe muts en verder een legergroene winterjas, een parkamodel met capuchon en zwart met witte sportschoenen. Hij heeft een wat typische loop, hij rookt en heeft mogelijk dus een band met de omgeving van Rotterdam.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op dinsdagochtend 4 juni rond 07.30 uur getuige geweest van de overval op de Etos aan het Stationsplein in Den Haag?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of het signalement en mogelijk in combinatie met de omgeving Rotterdam de dader?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de dader voor de overval in de omgeving van het Stationsplein gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de dader op zijn vlucht gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de dader in de taxi zien stappen?

Kijk ook eens naar