Gewapende overval GWK Travelex aan het Stationsplein

Opsporing Verzocht Preloader

De overvaller wordt door een klant resoluut de deur gewezen en vlucht op een vouwfiets.

update

9 tips, met daarbij een mogelijke naam.

Op donderdag 2 januari 2014 iets na 09.30 uur loopt een man het GWK kantoor aan het Stationsplein in Amersfoort binnen en haalt uit zijn schoudertas een vuurwapen. Terwijl er een oudere man nog geholpen wordt, gooit hij een vuilniszak naar de medewerkster en eist geld. De oude man aan de balie denkt echter dat de man wil voordringen en duwt hem weg. De man loopt vertwijfeld het GWK kantoor uit en verdwijnt op zijn vouwfiets.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vlucht

De overvaller fietst schuin tegenover het GWK kantoor de Regentesselaan in. Hij kan in de omgeving wonen of daar ergens in een auto zijn gestapt, maar het kan ook zijn dat hij met de vouwfiets een trein in is gestapt.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

Hij heeft grijs halflang haar, maar wordt ondanks dat grijze haar toch geschat op zo rond de 40 jaar. Mogelijk draagt hij een pruik. Hij is ongeveer 1.75 m lang en draagt een opvallende pet en heeft ook een opvallende rode schoudertas bij zich.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vouwfiets

De dader vertrok op een vouwfiets.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op donderdag 2 januari 2014 iets na 09.30 uur getuige geweest van de overval op het GWK kantoor aan het Stationsplein in Amersfoort?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden, het signalement en mogelijk in combinatie met de vouwfiets de dader?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de dader op zijn vlucht gezien?

Kijk ook eens naar