Gewapende overval op avondwinkel Oostpoort

Dader richt pistool op de medewerkers en een klant

Op vrijdag 17 februari 2017 wordt aan de Oostsingel in Delft de avondwinkel Oostpoort overvallen. Om ongeveer 23.45 uur stormt de dader binnen, die dreigend zijn vuurwapen op de beide medewerkers richt en voortdurend schreeuwt.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Stem opgenomen

Er zijn bewakingsbeelden van de overvaller, maar hij heeft zo’n beetje zijn hele hoofd ingepakt om onherkenbaar te blijven. De beveiligingsapparatuur heeft echter ook de stém van de dader opgenomen, wellicht herkent iemand hem daaraan.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Plastic tas

De overvaller eist behalve de inhoud van de kassa, ook een hele trits aan pakjes sigaretten. Het verdwijnt allemaal in de plastic tas die hij bij zich heeft. Wanneer er een nietsvermoedende klant binnenloopt, krijgt ook hij direct het vuurwapen op zich gericht en moet hij zijn zakken legen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. De politie wil graag spreken met de klant die onder bedreiging zijn geld moest afstaan. Bent u die man of weet u wie hij is, meldt u dit dan s.v.p.
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kleding

Dan gaat de dader er vandoor. Er is weinig over hem bekend. Hij is blank of lichtgetint en droeg een groene jas met capuchon. In de linker mouw van die jas zit een gat of scheur waardoor wat witte vulling naar buiten kwam. Verder had hij een blauwe broek aan en donkerkleurige handschoenen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft informatie over deze overval? Heeft u een verdacht persoon gezien in de buurt van de Oostsingel of een voertuig dat opviel?

Help de politie

Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar