Gewapende overval op receptie hotel

Op woensdag 2 januari werd een medewerkster van het Apollo-hotel aan de Koetsierbaan bedreigd met een vuurwapen. De twee daders zijn amper 40 seconden binnen geweest.

update

U gaf 10 tips over het duo door, bedankt!

 

De overvallers kwamen om 18.05 uur binnen via de ingang van de Bierfabriek, waarmee het hotel het pand deelt. Ze stormden direct door naar de receptie.

Geldlade

Eén dader richtte zijn vuurwapen op de medewerkster en riep om geld, de andere stopte de inhoud van de geldlade in een witte plastic tas. Vervolgens gingen ze, opnieuw via de Bierfabriek, ervandoor.

  • pointer Wie weet wie de overvallers zijn?

Kenmerken

De man met het vuurwapen had een zwarte broek aan van het merk Fila en had zijn gezicht bedekt. Hij droeg zwarte handschoenen en grijze gympen met witte zolen. Aan zijn polsen te zien op de bewakingsbeelden, heeft deze dader een donkere huidskleur.

De andere overvaller had geen handschoenen aan, waardoor te zien is dat hij blank of licht getint is. Hij droeg een skelet-masker en de jas die hij aanhad is van het merk The North Face.

Schipperplein

Allebei de daders droegen een capuchon over een pet. Na de overval renden ze in de richting van het Schipperplein. Het is mogelijk dat ze in de nabije omgeving een vervoermiddel hadden klaarstaan.

  • pointer Wie heeft de twee mannen zien vluchten op 2 januari kort na 18.05 uur, in de omgeving van de Koetsierbaan en/of het Schipperplein?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 079-3458999

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar