Gewapende overvaller bedreigt jonge caissière

In een filiaal van Dirk van den Broek in Almere-Buiten werd een pas 17-jarige medewerkster slachtoffer van een heftige overval. De dader richtte zijn vuurwapen op het hoofd van het meisje en eiste de inhoud van de kassa.

Het slachtoffer wist ondanks haar doodsangst rustig te blijven en vertelde dat zij de kassa niet open kon maken zonder daarvoor eerst een collega te bellen. Daarop droop de overvaller af zonder buit. De politie heeft camerabeelden van wat zich die dinsdag 28 februari 2023 rond 19.30 uur afspeelde in de supermarkt aan de Wezelstraat.

Kenmerken overvaller

De dader, die wegrende in de richting van de Hermelijnstraat, wordt tussen 17 en 23 jaar oud geschat en heeft een donkere huidskleur. Hij had zijn best gedaan om onherkenbaar te zijn, maar er zijn enkele details waarover u zeker kunt meedenken.
Zo zeggen zijn handschoenen mogelijk iemand iets of zijn jack van het merk Hummel. Ook kan het iemand in zijn omgeving zijn opgevallen dat zo’n vermoedelijk jonge jongen over een vuurwapen kon beschikken.

Help de politie

Wie weet of vermoedt iets over de jong ogende overvaller?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar