Gewelddadige beroving auto op NS-station

Opsporing Verzocht Preloader

Twee vrienden worden met geweld de auto uitgeslagen.

update

De witte Peugeot werd naar aanleiding van een tip die binnenkwam op 9 april teruggevonden op het Schoonveld in Rotterdam.

In de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 januari rond 00.15 uur worden twee vrienden op het NS-station in Zwijndrecht op een gewelddadige manier beroofd van de auto van de vader van één van hen. Twee mannen weten de autodeuren open te krijgen en beide jongens worden meteen tegen hun hoofd geslagen. Eén van de slachtoffers rent weg met de autosleutel, maar wordt ingehaald en keihard in zijn gezicht geslagen met een vuurwapen. De daders grijpen zijn autosleutel, rennen terug naar de auto en rijden ermee weg.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

Vlak voor de beroving komen de twee mannen door het station gelopen. Beide mannen hebben een donkere huidskleur en zijn tussen de 20-25 jaar, degene voorop is 1.70-1.75 m en heeft een stevig postuur, de man daarachter is wat langer en tussen de 1.80-1.85 m. De daders spraken met een, zo leek het, Antilliaans/Surinaams accent.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er in de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 januari rond 00.15 uur getuige geweest van de gewelddadige auto beroving op het NS-station in Zwijndrecht?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of de signalementen en mogelijk in combinatie met de witte Peugeot 206 stationwagen de daders?

Kijk ook eens naar