Gewelddadige overval op medewerkers van bouwmarkt

Op zaterdagochtend 30 december 2017 vindt een overval plaats op een bouwmarkt aan de Kinderdijkstraat in Rotterdam.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip dan hier rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Begin van de ochtend

Iets na 08.30 uur zijn twee medewerkers van de bouwmarkt aan het werk als buiten twee mannen aankomen. De achterste heeft een wapen. De bestuurder loopt rechtstreeks met zijn scooter onder het rolluik door de zijkant van het pand in. De ander pakt ondertussen de medewerker aan, die moet met hem mee.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Medewerkers worden bedreigd

Binnen bedreigt de bestuurder van de scooter de vrouw bij de balie. De andere dader heeft in beide handen een wapen. Ze hebben tiewraps waarmee ze de medewerkster vastbinden. Zodra ze door hebben dat er nog een medewerker in de buurt is moet ook die komen. Alle medewerkers binnen worden apart genomen en bedreigd. De overvallers gaan op zoek naar geld. Ondertussen weten twee medewerkers te ontsnappen om alarm te slaan.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Signalement

De bestuurder is vrij tenger en lenig en op de bewakingsbeelden is zijn neus even te zien. Net als wat hij aanheeft die dag en dat zijn helm onder de tape zit. De andere dader is een stuk groter en forser. Die man draagt grijze handschoenen maar er is ook iets belangrijks aan zijn helm te zien. Die is afgeplakt mogelijk om het merk onherkenbaar te maken. Misschien herkent u op wat voor scooter ze wegrijden daar aan de Kinderdijkstraat in Rotterdam.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar