Identiteit onbekend van dood gevonden vrouw

Beloning € 15.000

In een weiland in Westdorpe, in Zeeuws-Vlaanderen bij de Belgische grens, is op zaterdag 22 juni het lichaam aangetroffen van een nog onbekende vrouw.

Gezien de verwondingen op het lichaam, gaat de politie ervan uit dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen.

Politie vraagt hulp

Wat het achterhalen van de identiteit van het slachtoffer bemoeilijkt, is het feit dat er bij haar lichaam geen kleding of persoonlijke spullen zijn aangetroffen.De politie vraagt uw hulp bij het vaststellen wie het slachtoffer is.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Het gaat om een vrouw van naar schatting tussen 50 en 65 jaar oud. Ze heeft een lichte huidskleur, is ongeveer 1.60 meter lang, weegt rond 60 kilogram en heeft kort, rossig haar.Het lichaam heeft geen tatoeages of andere herleidbare uiterlijke kenmerken. Wel wees sectie uit dat bij één of meerdere operaties de baarmoeder, eierstokken en galblaas van de vrouw zijn verwijderd en ook heeft zij een blindedarmoperatie ondergaan.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Mist u iemand die aan de beschrijving voldoet? Heeft u een idee wie het slachtoffer zou kunnen zijn, wat haar is overkomen of wie verantwoordelijk is voor haar dood? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op met de politie. U kunt bellen naar 0800-6070 of anoniem naar 0800-7000.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Sint Anthoniekade

De precieze plek waar de vrouw werd gevonden in Westendorpe, is in een weiland langs de Sint Anthoniekade. Gezien die locatie, op enkele meters slechts van de grens met België, werkt de Nederlandse politie in deze zaak nauw samen met hun Belgische collega's.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Heeft u daar in de omgeving iets gezien dat met het overlijden van de vrouw te maken kan hebben of met het achterlaten van haar stoffelijk overschot? Of heeft u er op zaterdag 22 juni of kort daarvoor personen en/of voertuigen gezien die daar niet ‘thuishoren’? Geef het alstublieft door aan de politie.Als u ervoor kiest uw informatie te delen in een vertrouwelijk gesprek met het Team Nationale Inlichtingen (TNI), komen uw gegevens niet in het dossier. Het TNI is te bereiken op 079 - 34 58 999.

Van buiten Nederland belt u +31 79 345 9876.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar