Inbraak bij Temporary Art Centre aan de Vonderweg

Zelfs de fooienpot uit de kantine wordt meegenomen

update

We kregen 9 reacties over de inbrekers zelf na de uitzending. Vreemd genoeg nog geen namen…Vermoedt u wie dit zijn, laat het dan weten via 0800-6070

Tegenover het PSV-stadion in Eindhoven staat het Temporary Art Centre, een groot complex met allerlei ateliers van kunstenaars. In de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 juli 2016 wordt daar door twee mannen ingebroken. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Inbraak

Er zit een extra ingang aan de zijkant van het complex aan de Vonderweg. Die avond komt daar een man aangefietst die zich meteen op de deur stort. Even later komt zijn compagnon. Nadat het ze lukt de deur open te breken blijven ze een half uur binnen en gaan daarna weg. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Buit

De mannen duperen tijdens hun inbraak onder anderen een edelsmid door haar complete collectie unieke zelfgemaakte sieraden mee te nemen. De politie is natuurlijk erg benieuwd of deze sieraden sinds half juli ergens zijn aangeboden. Het gaat om tientallen exemplaren, een overzicht van alle juwelen, onder andere een aantal met bijzonder tulpmotief, staan hier op onze site. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Meerdere inbraken

De politie denkt dat dit tweetal verantwoordelijk is voor tenminste 3 bedrijfsinbraken in Eindhoven, waaronder die bij het Natlab aan de Kastanjelaan in Eindhoven op 13 juli.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de mannen? 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar