Inbraak Kinderboerderij Dondertman aan de Meester Bosweg

De inbrekers richten voor duizenden euro’s schade aan.

update

U belde 10 tips door. Verschillende kijkers gaven door dat de derde man mogelijk een tattoo op zijn linkerarm heeft. Mocht u de mannen herkennen, dan zijn tips uiteraard nog welkom.

Drie inbrekers forceren in de nacht van zondag 23 op maandag 24 augustus rond 03.30 uur een raam van het restaurant van de kinderboerderij. Eenmaal binnen lopen ze direct door, naar het kantoor boven. Na enig zenuwachtig zoeken en heen en weer lopen vertrekken ze weer zonder buit.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet meer over de inbraak bij de kinderboerderij?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

Alle drie lijken ze blank. Eén van de mannen was vrij stevig gebouwd en leek destijds heel kort haar te hebben. De tweede was een stuk tengerder en droeg een opvallend doorgestikte bodywarmer. De laatste viel op door zijn gespierde armen en zijn 2-kleurige bodywarmer.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de daders aan de hand van de bewakingsbeelden?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Voorbereid

De inbrekers leken doordacht te werk te gaan. Ze hebben ook de banden van 3 auto’s op de parkeerplaats leeg laten lopen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Bekend

Het lijkt erop of de mannen wisten hoe het bij de kinderboerderij in elkaar zat. Ze lopen namelijk rechtstreeks en zonder aarzelen naar het kantoor boven het restaurant. Dit kan betekenen dat de drie plaatselijk bekend zijn.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Warm weekend

Mogelijk zijn ze het weekend voor hun inbraak, op zaterdag 22 of zondag 23 augustus al bij de kinderboerderij geweest om de boel voor te verkennen. Dat kan mensen zijn opgevallen. Het was een bijzonder warm weekend.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft ze mogelijk het warme weekend van zaterdag 22 op zondag 23 augustus of al eerder bij de kinderboerderij gezien?

Kijk ook eens naar