Inbraken seniorencomplex aan de Van der Capellenstraat

Opsporing Verzocht Preloader

Drie senioren in dezelfde omgeving worden het slachtoffer van slinkse inbrekers.

update

Er kwamen 6 tips, en een van de vrouwen zou ook ergens anders zijn gezien. Het is nog niet genoeg om ze aan te houden, blijf meedenken dus!

In Zwolle-Zuid is er in het seniorencomplex aan de Van der Capellenstraat bij twee alleenwonende bejaarde vrouwen ingebroken. Bij een seniorencomplex in de buurt, werd op slinkse wijze de portemonnee van een bejaarde vrouw gerold.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Inbraak 1

Bij het eerste slachtoffer gebeurde het op zondagmiddag 11 november 2012. De vrouw ging een blokje om en in de twintig minuten dat zij weg was, zag een stel kans om haar huis binnen te gaan en gouden sieraden weg te nemen

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Inbraak 2

Bij haar bovenbuurvrouw van 76 werd op vrijdagmiddag 1 februari ingebroken. De bewakingscamera heeft vier vrouwen gefilmd, die vermoedelijk haar woning zijn binnengegaan.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Zakkenrollerij

Op maandag 4 maart, werd in een verzorgingstehuis, 200 meter van het andere seniorencomplex, van een bejaarde vrouw haar portemonnee gerold door twee vrouwen. Een vrouw doet in een lift net alsof ze haar evenwicht verliest. Ze valt zogenaamd over de rollator van een 84-jarige vrouw en steelt dan, zonder dat de bejaarde vrouw het merkt, haar portemonnee.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Zelfde dader

Mogelijk is de vrouw van de eerste inbraak één van de vier vrouwen van de tweede inbraak en is zij ook schuldig aan de zakkenrollerij in het zorgcentrum. En zij is met regelmaat in Zwolle-Zuid. Ze hoeft er niet te wonen, maar keert er wel telkens terug. Misschien omdat ze er successen boekt.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zondagmiddag 11 november 2012 of op vrijdagmiddag 1 februari getuige geweest van één van de inbraken in het seniorencomplex aan de Van der Capellenstraat In Zwolle-Zuid?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de daders?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de terugkerende vrouwelijke dader vaker in Zwolle-Zuid gezien?

Kijk ook eens naar