Inbrekers maken aanzienlijk bedrag aan contant geld buit

Een 30-jarige inwoner van Doetinchem raakte bij een inbraak al het spaargeld kwijt dat hij thuis bewaarde. Daarnaast namen de daders een aantal usb-sticks mee waarop dierbare foto’s staan. Hopelijk herkent iemand de inbrekers aan de hand van de bewakingsbeelden.

update
teaser-date

08-12-2020 20:20

U gaf sinds de uitzending drie tips door. Bedankt, hierbij zat waardevolle informatie. 

De twee mannen werden op maandag 27 juli 2020 ’s middags op beeld vastgelegd bij het appartementencomplex aan de Beethovenlaan. Ze gingen via een brandtrap naar de verdieping waar het slachtoffer woont en zijn daar op de galerij ook door getuigen gezien.

Mogelijk voorkennis

Alles wijst erop dat de inbrekers rechtstreeks en doelbewust naar de woning van de 30-jarige man gingen, waar ze binnenkwamen door een ruit uit de voordeur te trappen. Mogelijk was het tweetal er dus van op de hoogte dat er geld te halen viel.
Heeft u een idee hoe de daders aan die informatie zijn gekomen, neem a.u.b. contact op met de politie. Ook als u weet waar de usb-sticks kunnen zijn of als u iemand weet die plotseling over veel contant geld beschikte, is dat zeer waardevolle informatie.

De twee verdachten op de galerij Preloader
De twee verdachten op de galerij
De twee verdachten op de galerij Preloader

Richting park Overstegen

Na de inbraak vertrokken de twee mannen via de brandtrap en renden ze weg in de richting van park Overstegen. Laat het de politie weten als u hen heeft gezien en/of als u een idee heeft wie zij zijn.

Help de politie

Wie weet of vermoedt wie de inbrekers zijn?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Hart onder de riem

Via onderstaande link kunt u het slachtoffer een bericht sturen.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar