Inbrekers mogelijk geschrokken van luid alarm

Een 59-jarige bewoner van de Zelhorstweg in Vinkenbuurt ontdekte vanaf zijn vakantieadres dat twee inbrekers in zijn woning hadden toegeslagen. Het tweetal is vermoedelijk geschrokken van het luide alarmsysteem, want er is niets buitgemaakt.

Het incident gebeurde in de nacht van woensdag 29 op donderdag 30 juli 2020. De bewoner ontdekte de inbraak toen hij bewakingsbeelden terugkeek op zijn telefoon. Bij thuiskomst bleek er braakschade te zijn in en rondom de woning.

Rondsluipen 

Op de beelden is te zien hoe twee verdachten rond middernacht met een koevoet rond het huis sluipen. Beide mannen hebben een lichte huidskleur en een normaal postuur. De kleuren van hun kleding zijn mogelijk vertekend door de nachtstand van de camera.

Signalementen

Hoody van Once We Were Warrios Preloader
Hoody van Once We Were Warrios
Hoody van Once We Were Warrios Preloader

Eén van hen droeg een opvallende capuchontrui van het merk ‘Once We Were Warriors’. Hij is tussen 1.80 en 1.90 meter lang en droeg een petje en handschoenen.
De andere man wordt tussen 25 en 35 jaar oud geschat en is zo’n 1.75 tot 1.85 meter lang. Hij droeg een gewatteerde jas met een streep in een afwijkende kleur en ook deze man had een petje op.

ie herkent de inbrekers?

Heeft u een vermoeden wie de mannen op de beelden zijn, bijvoorbeeld door het opvallende ‘Once We Were Warriors’-jack dat één van hen aanhad? Geef het alstublieft door.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Hart onder de riem

Om de bewoner een bericht te sturen, gebruikt u onderstaande link.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar