Jongen met mes overvalt Domino's Pizza

Bij de vestiging van Domino’s aan het Prinses Julianaplein stormt op maandag 5 november 2018 een jongen binnen met een groot mes. Hij bedreigt drie medewerkers en eist de inhoud van de kluis.

Net na 22.00 uur komt de dader binnen. Hij springt over de balie en beent door de keuken heen recht op het kantoor af. Daar is op dat moment alleen de shiftmanager aanwezig. De overvaller zet haar direct zijn mes tegen de keel.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kluis kan niet open

Hij eist het geld uit de kassa dat het slachtoffer aan het tellen was, maar eist ook dat zij de kluis opent. De vrouw probeert de overvaller duidelijk te maken dat zij de kluis niet kán openmaken, maar daar neemt hij geen genoegen mee.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Angstige minuten

Intussen komen twee pizzabezorgers terug van hun bestelling. Ook deze twee jongens worden bedreigd en moeten in het kantoor blijven. De dader blijft op luide toon naar de kluis vragen en lijkt steeds geïrriteerder te worden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Na twee voor de medewerkers angstige minuten geeft de overvaller het alsnog op voor wat de kluis betreft. Wel maakt hij behalve het kasgeld een koptelefoon buit van een van de bezorgers, een rood met witte 'Beats by Dre'.

Arnhemseweg

De dader springt weer over de balie en verdwijnt buiten in de richting van de Bisschopsweg. Hij wordt daarbij gefilmd wanneer hij over de Arnhemseweg rent.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft iets gezien van de overval op het Prinses Julianaplein of heeft de dader daar in de omgeving gezien, kort na 22.00 op 5 november?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kenmerken

Volgens de slachtoffers is de dader een tiener, was hij zichtbaar nerveus en sprak hij met een Noord-Afrikaans accent. Hij leek licht getint, heeft een schelle stem, is zo'n 1.65 meter lang en oogt tenger.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Hij had zich vermomd met een capuchon, een zwarte sjaal voor zijn gezicht en een zwarte pilotenbril met goudkleurige accenten. Verder droeg hij een zwarte gewatteerde jas, een zwarte joggingbroek en zwarte Airmax-gympen van Nike. Hij had een grijze rugtas bij zich.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de overvaller op de bewakingsbeelden of aan de hand van het signalement?

Help de politie

Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar