Make-updieven slaan toe in Kruidvat

Sommige winkeldieven krijgen geen genoeg van alle cadeaus in de feestelijke decembermaand. Op 6 december 2017 maakt een duo een flinke voorraad cosmetica buit in het Kruidvatfiliaal aan de Kleine A in Zwolle.

update

U gaf de politie 5 tips, mogelijk is het duo zelfs gezien in Antwerpen. Blijf opletten!

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Brutaal duo

Wanneer het brutale duo rond 14.00 uur binnenloopt, heeft een medewerkster net het make-upschap met een nieuwe voorraad gevuld. Ze pakken een winkelmandje waar ze vervolgens een tas in stoppen. Op hun gemakje weten de man en vrouw deze tas vol te laden met Max Factor en L’oreal make-up.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Geprepareerde tas

De vrouw verlaat vervolgens eventjes alleen de winkel, maar komt terug met mogelijk een geprepareerde tas. Vingervlug hevelt ze alle make-up over en vertrekt vervolgens als eerste met de tas naar buiten. Haar handlanger volgt kort daarna. Het duo gaat er vandoor met zo’n 1000 euro aan cosmetica.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vermomd?

Vooral de man heeft een opvallend uiterlijk; het lijkt erop dat hij zichzelf heeft vermomd. Op de bewakingsbeelden is te zien dat hij donkere dreadlocks en een bril draagt. Hij heeft een normaal postuur, een licht getinte huidskleur en is ongeveer 1.85m lang.De vrouw is een stuk kleiner dan haar handlanger, heeft een lichte huidskleur en draagt net als de man een zwarte muts en witte sportschoenen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent dit stelende duo?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar