Man (24) achternagezeten en gestoken door tweetal met messen

Een 24-jarige man werd op maandag 16 november 2020 neergestoken op het Stationsplein in Den Haag. Dit gebeurde na een eerdere confrontatie in een supermarkt nabij station Den Haag Hollands Spoor.

Die maandagavond ontstond er een ruzie tussen vier mannen in de Albert Heijn. Op beelden is te zien hoe één van hen de boel nog probeert te sussen, maar desondanks trekken twee mannen een mes.

update
teaser-date

29-06-2021 21:12

Twee tipgevers namen na de uitzending contact op met de politie. Bedankt! 

Achtervolging met messen

Wanneer het 24-jarige slachtoffer probeert weg te komen, gaan ze hem achterna. Al stekend zitten ze hem op de hielen en ze rennen vervolgens tussen geschrokken omstanders het Stationsplein op.
Uiteindelijk wordt het slachtoffer vier keer gestoken. Diverse omstanders, onder wie een aantal kinderen, zijn hier getuige van.

Eén verdachte aangehouden

Eén van de verdachten, een 20-jarige man uit Apeldoorn, is al aangehouden, maar naar zijn handlanger wordt nog gezocht. Mogelijk komt hij niet uit Den Haag; regionaal is de man nog niet herkend.

De nog gezochte verdachte Preloader
De nog gezochte verdachte
De nog gezochte verdachte Preloader

Help de politie

Herkent u de man naar wie de politie nog op zoek is? Of heeft u mogelijk gehoord waar de ruzie in de Albert Heijn over ging of was u getuige van het incident? Neem dan alstublieft contact op, desnoods anoniem.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar